Trainingsaanbod


Puppycursus Privé

Zoekt u een leuke , leerzame cursus voor uw pup, welke er op gericht dat u en uw pup de volledige basis gehoorzaamheid beheersen.

Dat betekend: zit, af, blijf, naast, plat, hier, netjes meelopen aan de lijn, socialisatie met andere honden zowel aan de lijn als los van de lijn.  Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Tijdens deze cursus gaan we aan de slag met allerlei aspecten die ervoor zorgen dat uw hond, de vrolijke en gehoorzame huishond wordt die u zo graag wilt hebben.

Bend-to-Assent® 1

Heeft u de puppycursus BTA gevolgd of drie privelessen en wilt u de volledige Bend-to-Assent® methode leren aan de korte en de lange lijn? Dan kunt u verder met de Bend-to-Assent® 1 in Gouda e.o..

 


Bend-to-Assent® 2

Heeft u de Bend-to-Assent® 1 gevolgd en wilt u de volledige Bend-to-Assent® methode leren los van de lijn? Dan kunt u verder met de Bend-to-Assent® 2 in Gouda e.o.


Privé lessen

Heeft u geen zin om een groepscursus te volgen of wilt u om een andere reden een Privéles afspreken? Dat is voor iedereen persoonlijk. Eén ding is zeker: opvoeding, gehoorzaamheid en plezier gaan bij ons absoluut samen!